Ezt a rakott csodát egy Vacsoracsatában láttam Császár Elődtől. Azóta rendszeres látogató nálunk, igazi ízorgia. Mindenkinek ajánlom, hihetetlen finom!
Almás-füstölt sajtos rakott csirkemell
Hozzávalók:
- 2 db dupla csirkemell
- 20 dkg füstölt sajt
- 2 db alma
- 2 dl tejföl
- 15 dkg császárszalonna
- só
- bors
A füstölt sajtot vékony szeletekre vágjuk és beborítjuk vele az almát. A sajt tetején elkenjük a tejfölt és megszórjuk az apró kockákra vágott császárszalonnával.
190 C-ra előmelegített sütőben addig sütjük (nem fedjük le a tepsit fóliával), míg el nem fő az összes leve és meg nem pirul a teteje.
Szerecsendióval fűszerezett krumplipürével tálaljuk.
Nagyon nagyon finomságos!:)
Aztaamindenét !!!Ez tényleg egy orgia!Összefutott a nyál a számban(bocs).
VálaszTörlésNagyon érdekesen hangzik! Ezt mindenképp ki kell próbálnom!!!
VálaszTörlésAleda!
VálaszTörlés:)))) Semmi gond, én egyszerűen imádom, minden egyes falatnál képes vagyok elcsodálkozni mennyire finom:)
MrsSame!
Mr. Mézeskalács is érdekesnek találta első hallásra, de eddig még mindenki odáig volt érte, aki kóstolta. Még anyósom is elkérte a receptet:) Próbáld ki, megéri!
Micsoda színek nagyon guszta
VálaszTörlésBianka!
VálaszTörlésKöszönöm! Csak ránézek és mosolyognom kell:)
Nagyon guszta! Könnyen készíthető, ez a recept nálam bejön! Köszi!
VálaszTörlésA tetején petrezselyemlevelet látok?
VálaszTörlésBazsalikom levél van a tetején, de ezt csak akkor rakok rá mikor virul odakint a kiskertben :)
TörlésHuuu de jó kis recept ez nagyon tetszik!🙂 Holnap nekiugrok , remélem sikerűl! Köszönjük😃
VálaszTörlés