Hű, de nagyon régen jártam már erre. A számítógépünk átmeneti betegséggel küzdött, de végre újra működik.
Mióta bejött a jó idő, és egyre több dolog van odakint valahogy sokkal kevesebb dolgot készítek itthon.
Mostanában valahogy egyáltalán nem kívánjuk a süteményeket, ezért nem is nagyon emlékszem mikor sütöttem utoljára sütit:)
Az egyszerűen elkészíthető ételek időszaka van most itthon, ezért talán picit ritkábban hallatok majd magamról, de amint jön egy kis esős idő, biztosan besűrűsödnek majd a receptek.:)
A sógorom mesélte, hogy mostanában tonhalkrémet szokott enni. Legalább ezer éve nem ettem már tonhalat, ezért másnap reggel el is készítettem.
A krém szinte teljesen a sógorom útmutatása alapján készült, egyedül az olajbogyót cseréltem benne uborkára.
Uborkás tonhalkrém
Hozzávalók:
- 1 db tonhalkonzerv (nálam sós lében eltett)
- 3 ek majonéz
- 1 tk ecetes torma
- 1 nagyobb savanyú uborka
- pirítós kenyér
Pirítósra halmozva, rögtön fogyasztható.
Pofon egyszerű és nagyon finom!
Jesszus, de jó! Imádom az ilyesmi ízeket!!!
VálaszTörlésLangyos, ropogós pirítóssal... Jaj...
:-))
Én is imádom, lehet, hogy holnap megint ezt reggelizzük!:-)
VálaszTörlésUborkásan még nem ettem, nagyon finom lehet
VálaszTörlésChef Viki!
VálaszTörlésKöszönöm!:) Nekem is nagyon bejött!:)
Erika!
Csak rajta!:)))
Bianka!
Az uborka nagyon könnyűvé tette, próbáld ki biztosan ízleni fog:)