2011. január 16., vasárnap

Farsangi fánk




Megcsináltam életem első "igazi" fánkját!
Pihe könnyű lett és nagyon finom. Kevés süteményre voltam ilyen büszke, mint erre a fánkra, nagyon tartottam tőle. Jó, a szalaggal még vannak problémáim, ugyanis az csak nyomokban keletkezett rajta, de kit érdekel mikor olyan finom:)

A recept Mohától származik és a Kifőztük tizenegyedik számában jelent meg. Ide nem írom be, hiszen mindent úgy csináltam, ahogy a receptben meg volt adva, ha érdekel benneteket itt találjátok.

Ezúton is nagyon köszönöm a sikerélményt Moha!


4 megjegyzés:

  1. Mézeskalács!
    Tegnap én is ezt sütöttem meg, de nem érte meg a fényképezést, pedig nagyon szép szalagos volt, mert megettük, meg elcsomagoltam a gyerekeknek, anyukámnak. Majd legközelebb!:-))
    Nagyon szépek a fánkjaid!

    VálaszTörlés
  2. Gesztenye, köszönöm szépen! Az én szalagjaim most elmaradtak, de majd legközelebb talán:) Nálunk is nagy keletje volt, már csak 3 db árválkodik a konyhában.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek lettek! Én is pont most szombaton sütöttem meg életem első fánkját, és szintén Moha receptje alapján. :))

    VálaszTörlés
  4. Szemirámisz, köszönöm szépen! Gratulálok az első fánkodhoz, milyen jó, hogy Moha megismertetett minket a recepttel:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...