2010. november 15., hétfő

Adventi naptár



 Ez az adventi naptár az öcsémnek készült, aki a maga kilenc évével ugyanolyan karácsony mániás mint én vagyok. Ahogy a levelek elkezdenek lehullani a fákról, ő már alig győzi kivárni, hogy karácsony legyen. Jelzem ő volt az, aki tavaly jobban örült egy általam készített téli keresztszemes képnek, mint a fémépítőnek! 

Ezen felbuzdulva úgy gondoltam, talán jobban örülne egy ilyennek, mint a bolti csokis adventi naptárnak.
Remélem sikerem lesz vele nála.


Alapnak egy vastagabb karton lapot használtam, amit bevontam egyszínű csomagolópapírral. A közepére ragasztottam egy képet, a fiókok, pedig egyszerű gyufásdobozok, amik csomagolópapírba vannak burkolva. A belsejüket alufóliával béleltem. A számokat pedig folyékony csillámos tollal írtam rá.
Feltölteni, apró csokikkal, pici mézeskalácsokkal tervezem, nálunk minden gyerek az édességnek örül a legjobban.

Ugye milyen pofonegyszerű?!
Csak egy kis türelem és szeretet kell hozzá:)

2 megjegyzés:

  1. Mekkora ötlet!! Napok óta agyalok, 11-és fél éves fiamnak milyen adventi naptára legyen. A gyufásdobozok bennem is felmerültek, de az elrendezés nem. NA most megvan, koppintom, ha nem baj:-))))))Boldog ünnepi készülődést kívánok neked!

    VálaszTörlés
  2. Timi!
    Nagyon örülök, hogy tetszik, annak meg még inkább, hogy én adhattam az inspirációt a kisfiadnak készülő adventi naptárhoz.:) Remélem olyan lesz majd amit megálmodtál!:) Nagyon boldog készülődést kívánok Nektek is!:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...