tag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post5658429917904444004..comments2024-01-13T14:35:25.288+01:00Comments on Mézeskalács konyha: Szárított narancskarikaMézeskalácshttp://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-56544645427738422682022-12-08T10:47:22.263+01:002022-12-08T10:47:22.263+01:00A csetepkalyha tetejére tesz 😉A csetepkalyha tetejére tesz 😉Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-31059052879641516092022-11-30T09:51:36.254+01:002022-11-30T09:51:36.254+01:00Úgy örülök, hogy megtaláltam ezt a bejegyzést!!! E...Úgy örülök, hogy megtaláltam ezt a bejegyzést!!! Ezt fogom kipróbálni az idei adventi szezonban. Nagyon hasznos, főleg a mostani energiaárak mellett. Köszönöm Neked! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-33915134737654966082021-11-16T15:20:49.419+01:002021-11-16T15:20:49.419+01:00Igen!🍊Igen!🍊Gyöngyi❤️🤍💙https://www.blogger.com/profile/05950331943136523908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-49957203621012493482017-01-18T11:39:29.105+01:002017-01-18T11:39:29.105+01:00Nagyon szívesen! :)Nagyon szívesen! :)Mézeskalácshttps://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-69271970809667611192017-01-18T11:39:04.611+01:002017-01-18T11:39:04.611+01:00Igazán nagyon szívesen! :) Remélem jól sikerültek!...Igazán nagyon szívesen! :) Remélem jól sikerültek! :)Mézeskalácshttps://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-28142589436668284622016-12-06T06:11:25.035+01:002016-12-06T06:11:25.035+01:00Kedves Mézeskalács,
Köszi a részletes leírást!
Üdv...Kedves Mézeskalács,<br />Köszi a részletes leírást!<br />Üdv.Móni :)Farmgirlhttps://www.blogger.com/profile/16234469514431233019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-13942362351583030842016-11-19T15:41:46.885+01:002016-11-19T15:41:46.885+01:00Én is kaptam hasznos tanácsokat,köszi, holnaptól p...Én is kaptam hasznos tanácsokat,köszi, holnaptól próba (még soha nem csináltam) <br />Üdv.Angi :))cvetnahttps://www.blogger.com/profile/14477444420950746331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-64467154827921116812016-11-19T15:40:38.932+01:002016-11-19T15:40:38.932+01:00Én is kaptam hasznos tanácsokat,köszi, holnaptól p...Én is kaptam hasznos tanácsokat,köszi, holnaptól próba (még soha nem csináltam) <br />Üdv.Angi :))cvetnahttps://www.blogger.com/profile/14477444420950746331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-84521208971468919092015-11-30T09:26:11.038+01:002015-11-30T09:26:11.038+01:00Nagyon hasznosak a válaszok és a blog is. Én most ...Nagyon hasznosak a válaszok és a blog is. Én most próbálom előszőr megszárítani a narancsokat, remélem sikerülni fog. A törölköző próbával kezdem :) <br />Kellemes Ünnepeket mindenkinek! ÜdvAngihttps://www.blogger.com/profile/10377577183373900177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-27108229843432596462013-12-12T19:32:20.728+01:002013-12-12T19:32:20.728+01:00Nem éri meg sütőben próbálni :)
De viszont lehet l...Nem éri meg sütőben próbálni :)<br />De viszont lehet lakkozni vékonyan hogy ne barnuljon illetve fakuljon szárítás után...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-2158615663616554802013-11-08T07:52:05.351+01:002013-11-08T07:52:05.351+01:00Szia Márti! Jár még erre valaki:)))) Nem tudom mil...Szia Márti! Jár még erre valaki:)))) Nem tudom milyen a cserépkályhád teteje, ha van rajta hely akkor ugyanúgy működik, mint a konvektorral. Ha a mi csikótűzhelyünkből indulok ki, akkor fűtés közben még túl meleg hozzá, olyankor én levenném. Viszont mikor már el van zárva és nem rakom, még nagyon sokáig tuti a teteje, olyankor nyugodtan vissza lehet tenni és szárad tovább. A mezei sütővel én nem próbálkoznék, a sajátomból kiindulva, akárhogy is nyitom ki az ajtót túl meleg van benne és megbarnul. Elmondod majd sikerült e????Mézeskalácshttps://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-80378778909191513492013-11-07T13:27:50.446+01:002013-11-07T13:27:50.446+01:00Te jó ég!! Három évesek a kommentek... :( Remélem ...Te jó ég!! Három évesek a kommentek... :( Remélem azért jár majd valaki erre! :)<br />Egyetlen egy kérdésem lenne. Mit tegyen az, akinek cserépkályhája, és mezei sütője van? Előre is köszönöm!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15876986950936373159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-57663458671631932162010-12-14T21:57:22.773+01:002010-12-14T21:57:22.773+01:00Szia Mézeskalács!
Kérlek írj a perszephone83@gmai...Szia Mézeskalács!<br /><br />Kérlek írj a perszephone83@gmail.com címre egy mailt, hogy a Villeroy&Boch kekszformák sorsát megbeszélhetjük, mert 2. fordulóban nyertél te is.<br />Sajna a rendszer a levelemet visszadobta, ezért próbálkozom így.<br />Ü, GyalogbékaAnnahttps://www.blogger.com/profile/16393006242730523078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-49716339439087102382010-12-13T12:37:11.373+01:002010-12-13T12:37:11.373+01:00A molyok tényleg benne vannak a pakliban, nekem is...A molyok tényleg benne vannak a pakliban, nekem is volt már szerencsém hozzájuk, teljesen ugyanúgy jártam mint Te, ezért is javasoltam a zacskót, fémdobozt tárolásra:)Mézeskalácshttps://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-3420021176677106452010-12-13T11:26:08.736+01:002010-12-13T11:26:08.736+01:00Én is a konvektoron szárítom egy régi fém tálcán. ...Én is a konvektoron szárítom egy régi fém tálcán. Zsírpapírt teszek rá és a fém tálca jól átmelegszik. 4-5 nap alatt elkészül.<br />Arra vigyázzatok, hogy jól elzárva legyen eltéve a következő évig, mert a molyok nagyon szeretik.<br />Nekem volt olyan, hogy csak a külső héj maradt, mert a többit fölzabálták!<br />Az igaz, hogy a színe miatt érdemes minden évben újat készíteni, és közben finom illat is lesz a konyhában.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.com