tag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post3563527592084142782..comments2024-01-13T14:35:25.288+01:00Comments on Mézeskalács konyha: Ribizlidzsem vaníliával és pálinkával bolondítvaMézeskalácshttp://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-14040264224013085942011-06-19T21:56:58.689+02:002011-06-19T21:56:58.689+02:00MrsSame!
Köszönöm szépen!:) Érdekes, még soha nem ...MrsSame!<br />Köszönöm szépen!:) Érdekes, még soha nem ettem linzert ribizli lekvárral, nálunk mindig házi baracklekvárral készült, de nagyon jó hangzik, feltétlenül ki fogom próbálni! Imádom a linzert!:))<br /><br />4Gyerek!<br />Igen, nagyon nagyon finom! Nálunk sajnos korlátozott a kert szélessége, ezért nagyon okosan kell telepíteni, de keresztapu kertje nagyon kapóra jön:) A sógorom minden alkalommal, mikor meglátogat minket, "házi ellátmánnyal" (szörp, dzsem, befőtt) felszerelkezve tér vissza Pestre. Mindig mosolyogni szoktam rajta, mikor azt mondja a telefonba, hogy csak egy-egy kanállal mer enni a dzsemekből és már csapja is be a hűtőt, mert fél, hogy gyorsan elfogy. Na, most már megértem:))<br /><br />Baratella!<br />Imádok "szöszmötölni"! Én ezekben a dolgokban valósítom meg magam. Hihetetlen jó érzés valami olyat alkotni, amivel a természet ajándékait őrizhetem meg és nem mellesleg örömet szerezhetek a családnak.<br />Köszönöm, én azt szeretem ebben a módszerben, hogy megmarad a dzsemek gyümölcsössége.Mézeskalácshttps://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-90469694611839170412011-06-19T15:40:24.196+02:002011-06-19T15:40:24.196+02:00A háznál egy kis különlegesség, a háziasszonyt dic...A háznál egy kis különlegesség, a háziasszonyt dicséri, ezért megéri "szöszmötölni "vele.<br />Ügyesen készítesz lekvárt,dzsemet én is hasonló módszert alkalmazok.Köszi , hogy hoztad az elfeledett ribizlit.baratellahttps://www.blogger.com/profile/01401730738507121378noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-46402105637059177142011-06-19T11:39:20.438+02:002011-06-19T11:39:20.438+02:00jujj, annyira finom a "birizli"-ből kész...jujj, annyira finom a "birizli"-ből készült lekvár. olyan kiöregedettek a bokraink, utánpótlást rég nem próbáltunk. <br />annyira megkívántam, s olyan sok sütihez passzol a savanykás íze miatt.<br />vigyázz is rá, kár csak "úgy" felnyalni. bár finom, az kétségtelen.4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5622711881920644908.post-30052923372623538762011-06-19T10:23:21.454+02:002011-06-19T10:23:21.454+02:00Nagyon jól néz ki!!! Pár év múlva talán lesz annyi...Nagyon jól néz ki!!! Pár év múlva talán lesz annyi termés a fámon,hogy én is készíthessek. Linzerbe és jó kis házi linzerbe is a ribizli lekvár az igazi!!!MrsSamehttps://www.blogger.com/profile/15871255346166164200noreply@blogger.com